na-volyni-viiskovozoboviazanyi-napav-na-spivrobitnyka-ttsk-yomu-zahrozhuie-do-5-rokiv-uviaznennia

На Волині військовозобов'язаний напав на співробітника ТЦК: йому загрожує до 5 років ув'язнення

 • 14933 переглядiв

На Волині військовозобов'язаний напав на співробітника територіального центру призову та соціальної підтримки, завдавши тілесних ушкоджень, йому загрожує до 5 років позбавлення волі за напад на посадовця під час виконання службових обов'язків.

На Волині, у Шацьку, військовозобов'язаний напав і завдав тілесних ушкоджень представнику Терцентру комплектування та соцпідтримки. Про це повідомляє пресслужба на Волинського ТЦК та СП, пише УНН.

Вчора в Шацьку військовозобов'язаний громадянин здійснив напад на офіцера групи оповіщення Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП під час виконання ним службових обов'язків,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

На цей час на нападника відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України. Відповідно до цієї статті, напад на службову особу під час виконання ним службових обов'язків є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Звертаємось до всіх громадян: махати кулаками потрібно на сході та півдні України. Саме там ворог атакує нашу державу і намагається знищити наш народ. Для того, щоб вам не вручили повістку варто обрати підрозділ самому та отримати туди рекомендаційний лист. Збройним силам України потрібні всі спеціальності і ви зможете знайти себе тут,

наголосили у ТЦК.

Нагадаємо

Співробітник територіального центру комплектування та соціальної підтримки у місті Яворів Львівської області під час супроводу військовозобов'язаного на медкомісію зазнав нападу та удару тупим предметом по голові, отримавши закриту черепно-мозкову травму; нападник знайдений та затриманий.

Популярні

Новини по темі