na-tavriyskomu-napryamku-sili-oboroni-znischili-20-odinits-viyskovoyi-tekhniki-ta-ponad-10-skladiv-z-boyepripasami-rf-shtupun

На Таврійському напрямку Сили оборони знищили 20 одиниць військової техніки та понад 10 складів з боєприпасами рф - Штупун

 • 143017 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Сили оборони на Таврійському напрямку минулої доби ліквідували, зокрема, 20 одиниць ворожої техніки і 13 складів з боєприпасами, Про це в ефірі телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише УНН.

Деталі

На Таврійському напрямку окупанти намагаються повернути втрачені позиції, однак зазнають втрат. За минулу добу загальні втрати ворога склали 131 особу.

На додачу ЗСУ знищили 20 одиниць військової техніки противника, зокрема: 3 танки, 3 бойових броньованих машини, 4 артилерійські системи, 8 автомобілів, та 2 склади боєприпасів ворога. В цілому за останні 3 дні було знищено 13 складів з ворожими боєприпасами різного рівня, повідомив Олександр Штупун.

Також він додав, що ЗСУ успішно вибивають артилерію ворога, але з авіацією важко, бо окупанти б’ють здалеку, із-за меж досяжності української ППО.

Цитата

«На нашому напрямку ворог не полишає спроб взяти Мар’їнку. Шість атак противника за минулу добу ми відбили, ворог зазнав втрат і відійшов. Також намагається відновити втрачене положення південніше Авдіївки в районі Невільського Донецької області. Також біля Новомихайлівки. На Запорізькому напрямку в районі с. Червоного намагався також відновити втрачене положення, але успіху не мав», - зазначив Олександр Штупун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони відбили атаки росіян на чотирьох напрямках - Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни збили свій же літак Су-35 над Токмаком - ЗМІ

     • 231393 переглядiв

    Румунія переміщає ППО ближче до кордону з Україною - Reuters

     • 149368 переглядiв

    В Україні циркулює понад 16 підтипів штаму "Омікрон"

     • 512767 переглядiв

    З 1 жовтня на росії починається осінній призов

     • 172571 переглядiв