na-okupovaniy-teritoriyi-donechchini-zalishayutsya-napruzhenimi-vzayemini-mizh-mobilizovanimi-viyskovimi-ta-zagarbnikami-z-chechenskoyi-respubliki

На окупованій території Донеччини залишаються напруженими взаємини між мобілізованими військовими та загарбниками з чеченської республіки

 • 228056 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. На тимчасово окупованій території Донеччини залишаються напруженими взаємини між мобілізованими військовослужбовцями та загарбниками з території чеченської республіки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"На тимчасово окупованій території Донецької області залишаються напруженими взаємини між мобілізованими військовослужбовцями та окупантами з території чеченської республіки. Так, чергова сутичка в місті Макіївка Донецької області призвела до поранення 3 осіб", - йдеться в повідомленні.

Додамо

На тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської та Запорізької областей ворог продовжує використовувати будівлі та територію релігійних організацій, закладів освіти і охорони здоров’я для розміщення військовослужбовців, військової техніки та обладнання вогневих позицій мінометів і артилерії.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Український боксер Сіренко – 14 у рейтингу WBO

     • 512013 переглядiв

    На острові Крит археологи знайшли одеон віком 2000 років

     • 710641 переглядiв

    Шольц заявив, що звертається за порадами до Меркель

     • 346401 переглядiв

    ЗСУ знищили у Червоному Маяку понад 30 окупантів

     • 345783 переглядiв