na-mikolayivschini-zbilshilas-kilkist-pidtoplenikh-naselenikh-punktiv

На Миколаївщині збільшилась кількість підтоплених населених пунктів 

 • 570437 переглядiв

Цитата

“На сьогоднішній ранок вода дісталася вже до 301 будинку, хоча лише вчора на ранок їх кількість сягала 148. Наразі зі своїх помешкань виїхало або евакуйовано 593 людини, з них 132 дитини”, - написав Кухта.

Деталі

Без світла залишаються 11 сіл, частково немає світла в селі Василівка і місті Снігурівка. Така ж ситуація і з водопостачанням - через відсутність електроенергії подавати воду до цих населених пунктів неможливо.

Також, був відкритий ще один маршрут для евакуації. За яким, відсьогодні, буде курсувати моторний човен в районі колишнього Павлівського пішохідного мосту, що дозволить продовжити евакуаційні заходи. Тепер загалом існує чотири шляхи евакуації, включаючи Афанасіївку, Павлівку, Нововасилівку та Василівку.

У Снігурівці з вчорашнього дня продовжується доставка питної води в різні райони міста. Сьогодні ще буде організована доставку води на Заріччя, з нею також, передадуть хліб та продукти харчування до постраждалих сіл.

Також зазначається, що у Нововасилівському окрузі було доставлено бензин та дизпаливо для роботи свердловин та функціонування гуманітарного штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївщина: рівень води по Інгульцю не росте вже дві години

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі