ukenru
na-luganschini-zaginulo-do-60-okupantiv-na-zaporizhzhi-bulo-poraneno-blizko-150-genshtab

На Луганщині загинуло до 60 окупантів, на Запоріжжі було поранено близько 150 - Генштаб

 • 633596 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Через ураження пункту дислокації особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області противник втратив до 60 військовослужбовців вбитими та до 100 – пораненими. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«В результаті ураження пункту дислокації особового складу російських окупаційних військ 11 грудня в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області противник втратив до 60 військовослужбовців вбитими та до 100 – пораненими», - йдеться в повідомленні.

Також підтверджено ураження противника Силами оборони України за попередні дні в Запорізькій області.

«Так, крім знищення керівного складу 58 армії у місті Мелітополь, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполе знищено три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що з метою поповнення втрат та доукомплектування підрозділів першого армійського корпусу окупаційних військ на території Донецької області активізувалися заходи примусової мобілізації. Відтак, у місті Горлівка призову підлягають особи чоловічої статі, зокрема і з позначкою “бронь” у військових квитках.

Доповнення

З початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили приблизно 95 260 окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство