na-kyivshchyni-detonuvav-boieprypas-odna-liudyna-zahynula-poraneno-dytynu

На Київщині детонував боєприпас: одна людина загинула, поранено дитину

 • 28468 переглядiв

У селі Калита Броварського району стався вибух боєприпасу. Внаслідок інциденту загинув 31-річний чоловік, а 12-річна дівчинка отримала травми і була госпіталізована до лікарні.

Вдень, 10 серпня, у Броварському районі Київщини пролунав вибух. Як з'ясувалось, у селі Калита детонував боєприпас. Внаслідок інциденту загинула людина, також поранення отримала дитина. Про це заявили у ДСНС Київської області, передає УНН.

Деталі

10 серпня о 14:04 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про вибух в селищі Калита на вул. Набережній. На місце виклику направлено черговий караул 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Калита.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що внаслідок детонації боєприпасу чоловік 1991 року народження отримав тяжкі поранення несумісні з життям, дівчинка 2011 року народження отримала травми та медиками екстреної медичної допомоги госпіталізована до Броварської центральної районної лікарні

- резюмували в ДСНС. 

Надзвичайники додають, що обставини події з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо

У Києві на проспекті Відрадному спалили автомобіль громадської активістки. Поліція оперативно затримала двох підозрюваних, яким загрожує до 10 років позбавлення волі за умисне знищення майна шляхом підпалу.

Популярні

Новини по темі

У неділю в Україні не планують вимикати світло

 • 36137 переглядiв