"Крафтовий бізнес Одещини": одеські підприємці представили унікальні продукти на форумі

"Крафтовий бізнес Одещини": одеські підприємці представили унікальні продукти на форумі

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 15:18  •  24806 перегляди

Read in English

У рамках програми 'Зроблено в Україні' в Одесі відбувся Форум крафтового бізнесу. 58 виробників представили свою продукцію, а учасники обговорили перспективи розвитку галузі та можливості співпраці.

В Одесі відбувся Форум "Крафтовий бізнес Одещини", передає УНН з посиланням на Одеську облдержадміністрацію.

Деталі

Захід організовувала Одеська обласна військова адміністрація за спонсорської підтримки "УКРСИББАНК" та "Lifecell".

В рамках державної програми "Зроблено в Україні", ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, форум зібрав 58 крафтових виробників з усієї області. Вони продемонстрували свої найкращі продукти та товари, створені щоденною працею і натхненням.

Серед експонатів Форуму були ексклюзивні крафтові вина і пиво, вишукані равлики, сир і бринза, м’ясні снеки, мед і солодощі на його основі, а також сувеніри і вироби декоративного мистецтва. Гості мали можливість не лише оцінити смак продукції, а й познайомитися з її виробниками, дізнавшись історії створення кожного нашого бренду

- повідомляють в облдержадміністрації

Окрім гастронасолоди Форум став справжнім майданчиком для знайомства і співпраці. Торговельні мережі, представники ресторанного і туристичного бізнесу мали змогу познайомитися і відкрити для себе нові можливості для співпраці. Також учасники змогли обговорити законодавчі аспекти ведення крафтового бізнесу та отримати корисні поради щодо залучення фінансування для розвитку своїх справ.

Онлайн-участь у заході взяла заступник Міністра економіки України Юлія Бігун. Вона розповіла про перспективи просування українських крафтових брендів як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках в рамках програми "Зроблено в Україні".

Форум продемонстрував, що крафтовий бізнес Одещини має величезний потенціал і здатен не лише задовольнити найвибагливіших споживачів, але й суттєво сприяти економічному розвитку регіону. Усіляко сприятимемо тому, щоб продукція наших крафтярів скоро з’явилася на полицях магазинів

- повідомляють в облдержадміністрації