na-kordoni-polshchi-v-bik-ukrainy-stoiat-blyzko-1300-vantazhivok-dpsu

На кордоні Польщі в бік України стоять близько 1300 вантажівок - ДПСУ

 • 31316 переглядiв

Близько 1300 вантажівок наразі очікують на в'їзд в Україну з польського боку кордону, але прикордонники кажуть, що водіям не доведеться довго чекати на перетин кордону через високу інтенсивність руху. Щодня кордон в обох напрямках перетинають близько 3 000 вантажівок.

У Польщі в бік України стоять близько 1300 вантажівок, але при тій інтенсивності перетину кордону, яка є на цей час, то водіям не доведеться чекати довго.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає УНН.

Деталі

Як розповів Демченко, рух вантажних транспортних засобів, на щастя, ніде не блокується. Активність і інтенсивність перетину кордону вантажівками залишається досить високою.

На тих чотирьох напрямках на кордоні з Польщею, де блокувався рух, активність перетину досить велика, близько 3000 транспортних засобів щодня перетинає кордон на цих чотирьох напрямках як на в'їзд в Україну, так і на виїзд. За останні дні маємо збільшення черги, яка фіксується на території Польщі в бік України. Станом на ранок - це десь 1300 вантажівок на цих 4 напрямках очікували на можливість перетину кордону, але при тій інтенсивності, яка є на цей час, то водіям не доведеться чекати довго

- сказав Демченко.

Він також розповів, що за добу кордон перетинає близько 70-75 тисяч людей в обох напрямках, наразі пасажиропотік не є надто активним.

Нагадаємо

Польський напрям залишається найбільш завантаженим на українському кордоні – на пункти пропуску між Україною та Польщею припадає до 50% пасажиропотоку. 

Популярні

Новини по темі

У центрі москви палав Театр сатири

 • 32657 переглядiв