na-khersonschini-okupanti-prodovzhuyut-pidriv-ta-rozstril-plavzasobiv-ok-pivden

На Херсонщині окупанти продовжують підрив та розстріл плавзасобів - ОК "Південь"

 • 277028 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. На Херсонщині окупанти продовжують підрив та розстріл всіх ймовірних для використання плавзасобів, критично погіршуючи екологічну обстановку в регіоні. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

"У Південнобузькому операційному районі обстановка залишається складною, але контрольованою Силами оборони півдня. Тривають активні бойові дії вздовж лінії зіткнення. Ворог зосереджує свої зусилля на веденні оборонних дій на зайнятих позиціях, наносить ракетно-артилерійські удари по наших підрозділах та населених пунктах, прилеглих до лінії розмежування протиборчих сил", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на Херсонщині окупанти продовжують підрив та розстріл всіх ймовірних для використання плавзасобів, критично погіршуючи екологічну обстановку в регіоні.

Понад 50 підірваних ними суден наразі стікають пальним просто у водойми, в тому числі і вдаряючи по екосистемі.

Також наголошується, що противник намагається відстежувати склад, стан та переміщення наших підрозділів шляхом ведення повітряної розвідки, з використанням безпілотних апаратів. А по обіді, спрямував ударний безпілотний апарат типу "Ланцет-3" по наших позиціях в Бериславському районі.

"Березнегуватську громаду Миколаївщини вдовж лінії фронту ворог продовжує тероризувати атаками. Сьогодні це були "Калібри" морського базування. Незважаючи на відсутність ракетоносіїв на чергуванні, ворог підступно вивів одного фрегата в море для пуску ракет. Після виконання завдання він знов повернувся у базу. Тим часом, обидві запущені ракети було знищено силами протиповітряної оборони", - додають в командуванні.

Протягом дня ворог кілька разів атакував наші позиції штурмовою авіацією і ударним Ка-52.

Артилеристи та ракетники Сил оборони, протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та в районах зосередження ворожих сил. Виконано близько 170 вогневих завдань.

Нагадаємо 

Українські військові знищили 32 окупантів, три танки та чотири зенітних та артилерійських установки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українські захисники знищили понад 30 окупантів та три танки

     • 204697 переглядiв

    Український гімнаст Ковтун став 7-м у багатоборстві на ЧС

     • 345790 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 5 листопада

     • 234539 переглядiв

    Дзюдоїст Халматов виграв "срібло" на турнірі серії Grand Slam

     • 352624 переглядiв

    Герой України азовець Лев Пашко одружився

     • 497282 переглядiв