na-kharkivshchyni-evakuiuvaly-bilshe-11-tys-liudei-z-pivnochi-oblasti-ta-vovchanskoho-napriamku-syniehubov

На Харківщині евакуювали більше 11 тис. людей з півночі області та Вовчанського напрямку – Синєгубов

 • 14961 переглядiв

Понад 11 тис. осіб були евакуйовані з прифронтових міст Харківської області і тимчасово розміщені в гуртожитках, ще 10 тис. місць зарезервовані, щоб можна було розмістити евакуйованих.

Всього з прифронтових міст Харківщини евакуйовано 11 тисяч людей, їх розміщують у гуртожитках вищих навчальних закладів. На даний момент зарезервовано ще близько 10 тисяч місць для евакуйованих. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає кореспондент  УНН.

Більше 11 тисяч людей ми евакуювали з Півночі та з Вовчанського напрямку. Ми використовуємо гуртожитки вищих навчальних закладів для того, щоб тимчасово розміщувати там людей

- каже Синєгубов.

За його словами, дехто шукає собі житло самостійно, хтось виїжджає за межі міста Харків та обирає сільську місцевість в області, а деяка частка людей взагалі покидає Харківську область, однак це невеликий відсоток.

У нас є зарезервовано ще близько 10 тисяч місць по місту Харкову на екстрений випадок

- додав він.

Нагадаємо

росіяни постійно обстрілюють Харківщину, зокрема вчора було скинуто 30 керованих авіабомб, є постраждалі, також знищені приватні будівлі.

Не лише для захисту Харкова: у США роз'яснили межі дозволених ударів по рф31.05.24, 18:20

Популярні

Новини по темі