na-khabari-zatrymaly-dyrektora-administratsii-richkovykh-portiv

На хабарі затримали директора Адміністрації річкових портів

 • 23421 переглядiв

Директора Державного підприємства "Адміністрація річкових портів" затримали під час отримання хабара у розмірі 8500 доларів США за укладення договору, пов'язаного з експлуатацією гідротехнічних споруд у Київській області.

Директора Адміністрації річкових портів затримали під час одержання хабаря у 8 500 доларів. Про це повідомили у пресслужбі міністерства розвитку громад, територій та розвитку інфраструктури, передає УНН.

Деталі

У міністерстві не розголошують ім’я затриманого.

Зазначається, що директора ДП "Адміністрації річкових портів" затримали у четвер, 2 травня, під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 8 500 доларів.

Ці гроші заплатили за укладання договору з експлуатації гідротехнічних споруд (причалів) в Київській області для організації місць відпочинку та розміщення малих архітектурних форм.

Міністерство підкреслює нульову толерантність до корупції посадових осіб, зацікавлене в обʼєктивному розслідуванні та всіляко сприяє правоохоронним органам у встановлені істини

заявили у міністерстві розвитку громад, територій та розвитку інфраструктури.

Підозрюваному оголосили про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі строком до десяти років.

У Києві на хабарі упіймали чиновника з Деснянської РДА, який збирався "кришувати" нелегальний продаж алкоголю та цигарок01.05.24, 18:58

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові через вибух є поранений

     • 24107 переглядiв

    У Харкові пролунала серія вибухів

     • 82129 переглядiв

    Міненерго прозвітувало про підготовку до наступної зими

     • 21744 переглядiв

    У Фінляндії затримали трьох росіян за порушення санкцій

     • 22407 переглядiв

    Окупанти обстріляли 10 громад Сумщини

     • 21151 переглядiв