ukenru
na-fronti-vidbulosia-58-boiovykh-zitknen-henshtab

На фронті відбулося 58 бойових зіткнень – Генштаб

 • 39624 переглядiв

За минулу добу на фронті відбулося 58 бойових зіткнень, українські військові відбили численні атаки противника на різних напрямках, зокрема на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Оріхівському.

Протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень. Про це повідомив у ранковому зведенні Генеральний штаб, передає УНН.

Деталі

На Сіверському та Слобожанському напрямках в районах населених пунктів Стара Гута та Бруски Сумської області, нашими захисниками зупинено 2 спроби проникнення ДРГ противника.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 1 атаку противника в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

На Бахмутському напрямку відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та східніше Часового Яру Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та східніше Водяного Донецької області, де ворог 28 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 4 рази атакував позиції наших захисників в районах Роботиного  та північно-західніше Вербового Запорізької області.

Ще плюс 1160 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога17.03.24, 07:15 • [views_0]