ukenru
na-fronti-vidbulosia-56-boiovykh-zitknen-henshtab

На фронті відбулося 56 бойових зіткнень – Генштаб

 • 27694 переглядiв

За минулу добу відбулося 56 бойових зіткнень, під час яких противник завдав 4 ракетних удари, 97 авіаційних ударів та 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по українських позиціях та населених пунктах.

Протягом минулої доби відбулося 56 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.  Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 1 атаку противника в районі населеного пункту  Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 14 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Андріївка, Ступочки Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак в районі населених пунктів Бердичі, Уманське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Новомихайлівка, де ворог, за підтримки авіації, 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 2 рази атакував позиції наших захисників в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, окупанти здійснили 6 безуспішних атак позицій наших військ.

Авіація Сил оборони завдала 11 ударів по ворогу – Генштаб09.04.24, 07:16 • [views_0]