na-donechchyni-50-shakhtariv-opynys-pid-zemleiu-cherez-obstril-rosiian

На Донеччині 50 шахтарів опинись під землею через обстріл росіян

 • 23787 переглядiв

50 шахтарів опинилися в пастці під землею в шахті в Донецькій області через російські обстріли, але їх благополучно вивели на поверхню.

На шахті у Донецькій області через ворожий обстріл під землею опинились 50 працівників, їх вже вивели на поверхню. Про це у вівторок повідомили в Міненерго, передає УНН.

У Донецькій області під час бойових дій відключалась повітряна лінія обленерго. В результаті знеструмилась підстанція та приєднані до неї побутові споживачі, а також шахта

- йдеться у повідомленні Міненерго.

За даним відомства, під землею перебували 50 працівників, їх вивели на поверхню.

На Донеччині ворожий обстріл пошкодив і зруйнував виробничі приміщення шахти у Селидовому 30.06.24, 07:30

Доповнення

Також, за даними Міненерго, через масований обстріл армії рф по Херсону у ніч на 2 липня було пошкоджено будівлі обленерго – на них виникла пожежа. Також знеструмлювалося одне з генеруючих підприємств. Без електропостачання в обласному центрі залишилися 6 844 абоненти. В області було знеструмлено більше 3,5 тисяч точок обліку у 7 населених пунктах.

Крім того, у західному регіоні через технологічне порушення вимикалась високовольтна повітряна лінія, що з’єднує Україну з Угорщиною. Лінію включено в роботу, причина порушення з’ясовується, вказали у відомстві. 

У Чернівецькій області з технологічних причин відключалась повітряна лінія. В результаті знеструмлювалися побутові споживачі. Усіх заживлено.

У Сумській та Харківській областях відключилась повітряна лінія, через що знеструмлювалися підстанції та приєднані до них побутові та промислові споживачі. Усіх споживачів заживили.

У Полтавській та Харківській областях через вимкнення повітряної лінії знеструмилися підстанції обленерго, а також побутові та промислові споживачі, адмінбудівлі та медзаклади одного з населених пунктів. Усіх споживачів заживлено.

У Хмельницькій області з технологічних причин відключалась повітряна лінія обленерго. В результаті знеструмлювалися підстанції та 16,8 тисячі побутових споживачів. Усіх заживлено.

Світло на тлі спеки відключатимуть у три черги, менше обмежень буде до 13 години, заплановано імпорт та аварійну допомогу02.07.24, 10:32

Популярні

Новини по темі

П'ятеро херсонців поранені внаслідок ворожих обстрілів

 • 22607 переглядiв