na-donechchini-okupantami-poranili-4-zhiteliv-prokuratura-rozpochala-provadzhennya

На Донеччині окупантами поранили 4 жителів: прокуратура розпочала провадження

 • 451506 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Прокуратура розпочала розслідування за фактом поранення окупантами 4 людей в Авдіївці та Іллінівці на Донеччині. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, пише УНН.

Деталі 

За даними слідства, зранку 3 жовтня 2023 року російська армія здійснила танковий обстріл м. Авдіївки. Снаряд влучив у приватний будинок, внаслідок чого отримав поранення місцевий мешканець 63 років, який на момент атаки перебував на подвір’ї. Чоловік дістав мінно-вибухову травму, осколкове поранення й перелам ноги.

Окупанти також завдали удару по с. Іллінівці Краматорського району. Постраждали дві жінки 29 й 47 років та 43-річний чоловік. У них діагностували мінно-вибухові травми та забої. Під час обстрілу потерпілі перебували на вулиці.

Крім того, пошкоджено вогнем і понівечено вибуховою хвилею приватні домоволодіння, багатоповерхові житлові будинки, господарську будівлю, торговельний об’єкт, легкові автівки, вантажний автомобіль та автобуси.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни обстріляли з танків і «Градів» Авдіївку, у Курахівській громаді за добу пошкодили понад 20 будинків

 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    4 жовтня: Всесвітній день тварин, День поліпшень в офісі

     • 898715 переглядiв

    МАГАТЕ провела ротацію своїх представників на ЗАЕС - Гроссі

     • 489824 переглядiв

    Фінляндія готує черговий пакет оборонної допомоги Україні

     • 551234 переглядiв