ukenru
na-dnipropetrovshchyni-ataka-rf-na-enerhetychnyi-obiekt-pryzvela-do-vidkliuchennia-29-000-abonentiv-bez-svitla-ta-10-000-bez-vody

На Дніпропетровщині атака рф на енергетичний об'єкт призвела до відключення: 29 000 абонентів без світла та 10 000 без води.

 • 28869 переглядiв

Українські захисники знищили ракету та 6 безпілотників у Дніпропетровській області. 29 000 людей залишилися без світла у Павлоградському районіта та 10 000 абонентів без води у Тернівці після пожежі на енергетичному об'єкті.

На Дніпропетровщині пожежа на енергетичному об'єкті призвела до відключення близько 29 тис. абонентів у Павлоградському від світла та 10 тис. у Тернівці від водопостачання. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У ніч на сьогодні українські захисники знищили ракету над Новомосковським районом та 6 безпілотників над Павлоградським районам. Атака на енергетичний об'єкт призвела до пожежі, яку рятувальники приборкали.

Однак унаслідок цього інциденту близько 29 тисяч абонентів у Павлоградському районі залишилися без світла, а ще 10 тисяч абонентів у Тернівці залишаються без води.

Додамо

Також росіяни обстрілювали Нікопольщину, використовуючи важку артилерію проти Марганецької громади. Немає загиблих чи постраждалих серед мирного населення.

рф вдарила дронами по Павлограду: лікарні на альтернативному живленні11.02.24, 23:38 • [views_0]