na-cherkashchyni-u-dvir-pratsivnyka-ttsk-kynuly-vybukhovyi-prystrii

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули вибуховий пристрій

 • 27939 переглядiв

У Черкаській області у двір будинку військовослужбовця було кинуто вибуховий пристрій, в результаті чого стався вибух. Чени його сім'ї не постраждали.

У Черкаській області у двір військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП кинули вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку. Члени сім’ї не постраждали. Про це УНН повідомляє з посиланням на Черкаський обласний ТЦК.

Деталі

Повідомляється, що стався напад на домоволодіння військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП.

30 травня у селищі Катеринопіль невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних Сил України. На щастя, члени сім’ї не постраждали. До слова, військослужбовець став на захист України з початком повномасштабної, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронні органи були оперативно проінформовані.

Звертаємо увагу суспільства на те, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Сил оборони України

- заявляють в ТЦК.

Нагадаємо

На Буковині військовозобов'язаний напав з газовим балончиком на представника торгового центру, внаслідок чого військовослужбовець отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів.

СБУ та прокуратура завершили слідство у справі про підрив гранат на засіданні сільради на Закарапатті11.04.24, 11:18

Популярні

Новини по темі

Окупанти постійно атакують Білогорівку - Лисогор

 • 38261 переглядiв