na-bakhmutskomu-napriamku-rosiiany-prodovzhuiut-aktyvno-nastupaty

На Бахмутському напрямку росіяни продовжують активно наступати

 • 25455 переглядiв

росіяни продовжують наступати на Бахмутському напрямку, зокрема у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

На Бахмутському напрямку росіяни зібрали різноманітні підрозділи й продовжують активно наступати, зокрема у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передає УНН.

На нашому напрямку (Бахмутському – ред.) ворог зібрав досить таки різнобарвні підрозділи – це як безпосередньо підрозділи третього армійського корпусу, десантні війська і добровільний штурмовий корпус. Продовжує він дуже активно наступати, робити штурмові дії – це на Богданівці, однак успіху не мав. Тут задіяні як піхотні підрозділи, також підрозділи 98-ї десантної дивізії – це 331-й та 299-й полки

- розповів Калашніков.

За його словами, на Іванівське ворог зараз кинув знову підрозділи 11-ї окремої десантно-штурмової бригади, хоча там зараз діють і мотопіхотні підрозділи 150-ї дивізії.

"Там де напрямок Кліщіївки та Андріївка, він також продовжує штурмові дії. Тут ми бачимо його (ворога – ред.)  підрозділ з’явився, теж з третього армійського корпусу – це мотострілецький полк 1194. Також він продовжує застосовувати артилерію – це без перерви працює вона що вдень, що вночі і звичайно авіаційна складова – ФАБи", - зазначив Калашніков.

Доповнення

Речник Національної гвардії України Руслан Музичук заявив, що російські війська продовжують тримати під Авдіївкою досить значне угрупування.

Популярні

Новини по темі

В МЗС Німеччини посилили рекомендації щодо поїздок до рф

 • 23679 переглядiв

На Сумщині вночі зупинили російську ДРГ - прикордонники

 • 92196 переглядiв