mynuloi-doby-okupanty-190-raziv-obstrilialy-luhanshchynu-vsoho-bulo-vypushcheno-563-snariadiv-lysohor

Минулої доби окупанти 190 разів обстріляли Луганщину, всього було випущено 563 снарядів - Лисогор

 • 23230 переглядiв

Голова Луганської обласної військової адміністрації повідомив, що за минулу добу російські війська 190 разів обстріляли населені пункти Луганської області, використавши загалом 563 снаряди, в той час як українські сили оборони продовжують утримувати свої позиції.

Минулої доби окупанти 190 разів обстріляли Луганщину. Ворог застосував 563 снаряди. Сили оборони продовжують тримати оборону. Про ситуацію на Луганщині в ефірі телемарафону розповів голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Деталі

Лише за цю ніч у нас вийшло більше 190 обстрілів, 563 снаряди прилетіло по населених пунктах Луганщини та по смузі оборони. Це і КАБи, і міномети, і все інше. Але хлопці стоять

- сказав Лисогор.

Він розповів, що в небі над Луганщиною ворог здійснює постійні атаки по позиціям Сил оборони з використанням літаків, гелікоптерів.

В небі постійно або гелікоптери, або літаки, або БпЛА різних типів, які наносять ураження по нашим позиціям і населених пунктах

- додав Лисогор.

Сили оборони збили російський Су-34 на Луганщині – Генштаб30.01.24, 09:53

Також голова ОВА зазначив, що ворог десь намагається наступати малими групами, отримуючи ураження, а десь кидають до роти в наступ, кидаючи важку техніку.

Колонами це важко назвати, але по 3-4 одиниці техніки йдуть на прорив. Лише завдяки підготовленості наших хлопців вдається знищувати ворога. Дійсно, коли працює наша артилерія, то вона набагато точніше працює, ніж російська. І це одразу охолоджує противника

 - наголосив Лисогор.

Окрім того, начальник ОВА розповів про ситуацію в окупованих містах. Так, в Сєвєродонецьку зупинилися єдина котельня, на роботу якої загарбники сподівалися. Також на окупованих територіях критична ситуація з продуктовим та медичним забезпеченням.

Протягом січня обстежено понад 21 тис. га в рамках заходів із розмінування земель31.01.24, 13:15

Також вчора з Невського військова адміністрація евакуювала трьох громадян - двох чоловіків та одну жінку.

Нагадаємо

Сьогодні вранці окупаційні війська обстріляли село Тягинка, що Херсонщині. Внаслідок російського удару постраждав чоловік. 

росіяни вночі вдарили ракетами С-300 та "Іскандер" по Покровську на Донеччині: поранені шестеро людей 31.01.24, 11:11

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі