molochni-gospodarstva-ukrayini-otrimayut-blizko-88-5-mln-griven-dopomogi-vid-shveytsariyi

Молочні господарства України отримають близько 88,5 млн гривень допомоги від Швейцарії

 • 216000 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Господарства з виробництва молока семи областей України отримають гуманітарну допомогу від Швейцарії. Йдеться про суму у 2,2 млн швейцарських франків (близько 88,5 млн гривень). Про це повідомляє портал Верховної Ради України, передає УНН.

Деталі 

Наголошується, що забезпечення продовольчої безпеки є першочерговою метою не тільки для України, а для всього світу. Постійна підтримка українських аграріїв в умовах війни забезпечується завдяки міжнародним партнерам.  

Цитата 

«Швейцарія виділила 2,2 млн швейцарських франків (близько 88,5 млн гривень) на підтримку господарств із виробництва молока в семи областях», - йдеться у повідомленні. 

Стверджується, що в рамках першої фази, 296 господарств в Чернігівській, Київській, Сумській і Харківській областях вже отримали необхідні для дотримання належної гігієни у виробництві молока засоби. 

«За підтримки Швейцарії виробники молока мають змогу отримати засоби для миття й дезінфекції доїльного обладнання, перед- і післядоїльної обробки вимені тощо. Це повністю задовольнить тримісячну потребу», - повідомили на сайті Верховної Ради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині помітно збільшилось виробництво на ринку продуктів тваринного походження

 

https://www.unn.com.ua/uk/news/2049953-kiper-ozvuchiv-pozitivnu-dinamiku-u-rozvitku-tvarinnitstva-na-odeschini

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Шторм Бабет накрив Шотландію: троє людей загинуло

     • 289063 переглядiв

    У Кривому Розі пролунали вибухи - Вілкул

     • 436391 переглядiв