mkhp-rozpochala-posivnu-kampaniyu

МХП розпочала посівну кампанію

 • 1718339 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Міжнародна компанія МХП розпочала посівну кампанію. У планах - засіяти практично усі наявні площі - 352,5 тис га у 12 областях України. Про це повідомили у пресслужбі ПрАТ "Зернопродукт МХП", передає УНН.

Деталі

Зерновими та олійними культурами планують засіяти 255,5 тис. га. Решта площ – нішеві та технічні культури. Порівняно з минулим роком, у портфоліо МХП зменшили площі посіву зернової групи та збільшили площі олійних культур.

Цитата

“Ми працюємо задля продовольчої безпеки країни, не збавляючи темп. До посівної підготувалися завчасно – закупили достатню кількість насіння, добрив, засобів захисту рослин, паливо. Попри усі виклики війни, ми продовжуємо впроваджувати інноваційні технології та інвестувати в техніку, в тому числі обладнану елементами точного землеробства. У ряді рослинницьких підприємств МХП уже впроваджено весь ланцюжок елементів точного землеробства, інші поступово проходять діджиталізацію. З 2016 року розвиваємо власну цифрову платформу і на сьогоднішній день активно займаємось формуванням екосистеми Digital Agro 360, яка включає в себе цифрові рішення для підвищення ефективності агровиробництва”, - зазначив Сергій Доброгорський, керівник агронапряму МХП.

Нагадаємо

У міжнародній компанії МХП використовують технології штучного інтелекту, аби оптимізувати догляд за птахами.

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових до приготування та готових до вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    МХП розпочала посівну кампанію

     • 1718339 переглядiв

    В окупованому Маріуполі можуть мобілізувати студентів

     • 575837 переглядiв

    Вода прибуває: у Краматорську підтопило близько 260 будинків

     • 979000 переглядiв

    У Берліні запрацював "Паспортний сервіс" для українців

     • 2106253 переглядiв