ukenru
memorandum-mizh-ministerstvami-schodo-detsentralizatsiyi-pidpisali-u-minregioni

Меморандум між міністерствами щодо децентралізації підписали у Мінрегіоні

 • 6572 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ ключові в процесі децентралізації міністерства підписали меморандум про взаємопорозуміння щодо підтримки впровадження секторальної децентралізації, передає кореспондент УНН.

"Послуга, яка надається вчасно, яка надається якісно та контролюється громадою - саме тому тут зібралися всі практично наші міністерства, які є ключовими у децентралізації. Сьогодні тут присутній і Мінфін, і Мінкульт, і Мінінфраструктури і Мінекології, це і наше міністерство, і МОН, і МОЗ. Не хочу перебільшувати цю подію, але це те ,що ми чекали довго, тому що координація зусиль усіх міністерств є важливою і має відобразитися на якості життя українських родин. Саме ця координація дозволить відчути реформу швидше",- сказав віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Сторони домовились створити механізм координації секторальної децентралізації між Мінрегіоном та іншими центральними органами виконавчої влади у вигляді Координаційного комітету.

Передбачено розробити низку нормативно-правових актів, сформувати плани децентралізації за секторальними напрямками.

Українські Національні Новини

Політика