lidery-dempartii-zanepokoieni-ta-zaklykaiut-baidena-nadaty-dokazy-zdatnosti-peremohty-trampa

Лідери демпартії занепокоєні та закликають Байдена "надати докази" здатності перемогти Трампа

 • 15352 переглядiв

Лідери Демократичної партії закликають Байдена надати докази його здатності перемогти Трампа на тлі зростаючої стурбованості поганими результатами опитувань.

У таборі Демократичної партії США дедалі наполегливіше лунають заклики до Байдена надати докази, - як він може перемогти Трампа. Пише УНН із посиланням на The Washington Post.

Деталі

На зустрічі за зачиненими дверима в середу лідери демократів закликали президента Байдена та його передвиборчий штаб надати переконливі докази життєздатного шляху до перемоги над Трампом.

На тлі стійкої хвилі поганих результатів опитувань у штатах, у демпартії згадали про сумніви американців щодо здатності Байдена виконувати свою роботу. Про це пише Washington Post, посилаючись на коментарі людей, які знайомі з учасниками зустрічі.

Байден призывает демократов прекратить разговоры о смене кандидатов09.07.2024, 12:01

Зазначається, що старші співробітники передвиборчого штабу почали песимістичніше оцінювати шанси Байдена, навіть попри те, що вони продовжують брати участь у бліц-консультаціях, щоб просунути кампанію вперед і переконати союзників у здатності президента відновитися.

Тим часом, є чутки, що найближчими днями законодавці та донори в приватному порядку можуть публічно закликати Байдена вийти з партії. Вони стверджують, що не хочуть ставити Байдена в незручне становище під час триваючого саміту НАТО у Вашингтоні, а також дають йому час самостійно ухвалити рішення про вихід із перегонів.

Здоровье Байдена под вопросом, в Палате представителей настаивают об отчете врача президента США08.07.2024, 21:00

Популярні

Новини по темі

КНУКіМ - лідер рейтингу "Найкращі мистецькі ЗВО України"

 • 12124 переглядiв