kuleba-zaklykav-g7-vyznachytysia-z-konfiskatsiieiu-aktyviv-rf-i-otrymav-pidtverdzhennia-dodatkovoi-viiskovoi-dopomohy

Кулеба закликав G7 визначитися з конфіскацією активів рф і отримав підтвердження додаткової військової допомоги

 • 30533 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав країни G7 пришвидшитися з рішенням конфіскувати заморожені російські активи, щоб допомогти відновити Україну, і отримав підтвердження додаткової військової допомоги.

Голова МЗС України Дмитро Кулеба закликав колег з G7 швидко ухвалити рішення щодо конфіскації заморожених російських активів та їх використання для відновлення та оборони України і отримав підтверження прямування в Україну додаткової військової допомоги і прихильності надавати підтримку і надалі, повідомив міністр у X, пише УНН.

Деталі

Голова МЗС України повідомив, що відвідав міністерську зустріч G7 у Мюнхені, "щоб подякувати головуванню Італії та всім партнерам G7 за їхню потужну підтримку України".

"Я закликав колег з G7 швидко рухатися вперед із рішеннями щодо конфіскації заморожених російських активів та їх використання для відновлення та оборони України. росія повинна платити", - наголосив Кулеба.

"Вдячний колегам за підтвердження того, що додаткова військова допомога вже на шляху до України та що G7 залишається прихильною наданню того, що потрібно українським захисникам на передовій. У зв’язку з цим ми приділили особливу увагу артилерійським боєприпасам і ППО", - вказав голова МЗС.

З його слів, він також запропонував країнам G7 відповісти на вбивство Олексія Навального.

Зеленський розпочав двосторонні зустрічі у Мюнхені: обговорив з прем'єркою Данії угоду про безпеку та оборонну співпрацю17.02.24, 14:18

Популярні

Новини по темі