kreml-obitsiaie-maibutnim-zaharbnykam-po-2-hektary-okupovanoi-zemli-za-vstup-do-lav-armii-rf-tsentr-sprotyvu

кремль обіцяє майбутнім загарбникам по 2 гектари окупованої землі за вступ до лав армії рф - Центр спротиву

 • 20860 переглядiв

Кремль обіцяє майбутнім загарбникам по 2 гектари окупованої української землі в Донецькій і Херсонській областях за вступ до лав російської армії і відправку на війну в Україну.

кремль роздає обіцянки майбутнім загарбникам видати по 2 гектари окупованої української землі у Донецькій та Херсонській областях кожному. Головною умовою є вступ до лав армії рф з подальшою відправкою на війну в Україну. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

кремль вирішив як ще заохотити свій люд іти воювати в Україну. Тепер окупанти будуть роздавати по два гектари української землі кожному учаснику сво. Насамперед йде мова про південні частини Донеччини та Херсонщину,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що нещодавно на тимчасово окупованих територіях України запрацювали "державні житлові інспекції", метою яких є виявлення порожніх квартир, чи квартир чиї власники покинули регіон. Надалі такі квартири оголошують "безгосподарчими" та "націоналізують".

Щоправда, роздавати "героям" вже не роздають, а продають за немалі гроші. Те саме відбуватиметься із роздачею землі.

У кремлі дуже добре знають, що тривалість життя російського м’яса не перевищує восьми тижнів,

- пояснили у ЦНС.

Нагадаємо

Колаборанти незаконно захоплюють та продають російським "інвесторам" українські землі на Азовському узбережжі, зокрема пансіонати, бази відпочинку та рекреаційні зони.

Популярні

Новини по темі