Це буде третій магазин нового формату від МХП. Перші два вже працюють у Ковелі та Сумах.
"Головною особливістю "М’ясомаркетів" стануть "м’ясні сомельє" — експерти, які радо допоможуть покупцям із вибором та дадуть поради щодо приготування страв із птиці та інших видів м’яса", - розповідає Косюк.
МХП анонсує грандіозні плани щодо відкриття нових форматів магазинів і в інших регіонах країни. Кожен з 50 магазинів, які компанія планує відкрити до кінця року, матиме свої особливості, які нестимуть у собі настрої окремого регіону та відповідатимуть запитам місцевого споживача.
За словами Косюка, новий формат бізнесу компанія розвиває за системою франчайзингу. Невдовзі магазини відкриються також у Кропивницькому, Черкасах, Києві, Одесі, Львові, Старокостянтинові, Тернополі, Слов'янську, Полтаві, Запоріжжі та інших містах.