korniienko-zustrivsia-z-prezydentom-parie-obhovoryly-povernennia-ukrainskykh-ditei-ta-vyzvolennia-polonenykh

Корнієнко зустрівся з Президентом ПАРЄ: обговорили повернення українських дітей та визволення полонених

 • 41515 переглядiв

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко зустрівся з Президентом ПАРЄ Теодоросом Руксопулосом, щоб обговорити питання повернення примусово депортованих українських дітей, звільнення військовополонених та наслідки атак на енергетичну інфраструктуру України.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко зустрівся з Президентом ПАРЄ Теодоросом Русопулосом. Обговорювали питання повернення насильно депортованих українських дітей та визволення полонених. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише УНН.

"Перш за все, подякував на постійну підтримку України з боку Ради Європи, зокрема за план дій "Стійкість, відновлення та відбудова". Звернув увагу щодо зосередження спільних зусиль на таких питаннях, як: повернення насильно депортованих українських дітей та визволення полонених — військових та цивільних", - пише Корнієнко.

Він висловив захоплення активністю української делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи та постійну увагу до українських питань у порядку денному, що є важливим аспектом у підтримці справедливості. Одночасно, він ознайомив з поточною безпековою ситуацією і наслідками атак на енергетичну інфраструктуру.

"Впевнений, що єдність та рішучі дії — запорука сталого миру та безпеки не тільки в межах нашої держави, а й у всій Європі", - додав Корнієнко.

Нагадаємо

26 червня в ПАРЄ ухвалили резолюцію "Правові та правозахисні аспекти агресії російської федерації проти України" у якому пропонують створити спецтрибунал по росії.

Популярні

Новини по темі

Херсон під обстрілом окупантів, у місті лунають вибухи

 • 18102 переглядiв

Злива та великий град: на Волині повідомляють про негоду

 • 15023 переглядiв

Вперше за рік: в Україні знизився попит на нові легкові авто

 • 20059 переглядiв