komanda-trampa-pochala-atakuvaty-kamalu-harris-khapaiutsia-za-kozhnu-solomynku-politico

Команда Трампа почала атакувати Камалу Гарріс: "хапаються за кожну соломинку" - Politico

 • 12166 переглядiв

Республіканці критикують Камалу Гарріс за її політичні погляди та минуле. Трамп назвав її "радикальною, лівою божевільною", а його команда звинувачує у прикритті 'розумового занепаду Байдена'.

Республіканці критикують віце-президента за все, починаючи від вирішення питань імміграції до її минулого "жахливої" поведінки. Дональд Трамп напередодні назвав Гарріс "радикальною, лівою божевільною", втім ця широкомасштабність відображає новизну її кандидатури. Пишуть Politico та Telemundo Washington DC передає УНН.

Деталі

Колишній президент і кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп (2017-2021) та його радники намагаються організувати жорстку кампанію щодо претендентки на посаду президента США від демократів Камали Гарріс.

Останніми днями республіканці критикували віце-президента за все, починаючи від вирішення питань імміграції та її минулого як прокурора до її "жахливої" та "підлої" поведінки. У середу Дональд Трамп назвав Гарріс "радикальною, лівою божевільною", а наступного дня назвав її "негідною" в інтерв’ю Fox News.

Кампанія Трампа опублікувала агітаційне звернення, в якій Гарріс звинуватили в тому, що вона "прикриває очевидний розумовий занепад Байдена" зображеннями, на яких він спотикається, і в тому, що вона виконує свою роботу за нього, звинувачуючи її у "вторгненні" іммігрантів, зростанні інфляції та "смерті американської мрії".

"Вони буквально хапаються за соломинку. Республіканці відчайдушно хотіли балотуватися проти Джо Байдена. ... Поява Гарріс в перегонах, я думаю, перевернула їхні атаки і стратегії", - сказав Майкл Бродкорб, колишній заступник голови Республіканської партії Міннесоти.

Депутат Тім Берчетт (республіканець від штату Теннессі) і Гаррієт Хейгеман (республіканець від штату Вайомінг) в інтерв'ю назвали Гарріс "найманкою".

Слід зазначити, що у вівторок лідери республіканців у Палаті представників на закритому засіданні попередили членів фракції про необхідність зосередитися на послужному списку Гарріс, а не на її расовому походженні. Заклик пролунав після того, як Трамп спровокував змову про фальшиву народжуваність щодо права Гарріс на участь у виборах у 2020 році.

США перехопили російські та китайські бомбардувальники перед зверненням Байдена до нації25.07.24, 09:22

Інші республіканці, уникаючи питань раси та гендеру, зосередилися на визначенні Гарріс як ультрапрогресивного політика з Сан-Франциско, який "м'який" щодо злочинності та інших питань.

В інтерв'ю CNN у вівторок сенатор від Арканзасу Том Коттон неодноразово називав Гарріс "лібералом із Сан-Франциско", критикуючи Гарріс за її підхід до питань злочинності, звинувачуючи її в тому, що вона виступала проти смертної кари, підтримувала учасників заворушень і звільняла злочинців з в'язниці, коли вона була генеральним прокурором Каліфорнії.

Тим часом кампанія Байдена-Гарріс розіслала своїм прихильникам текстові повідомлення про те, що Гарріс балотується в президенти. Віце-президент оновила свою сторінку для пожертвувань, на якій тепер написано "пожертвуйте, щоб обрати Камалу Гарріс" і "ваш внесок піде на користь Камалі Гарріс".

Нагадаємо

УНН передавав, що кампанія Трампа звернулася зі скаргою на Камалу Гарріс у зв'язку з передачею грошей із фонду Байдена.

Камала Гарріс заявила про готовність до дебатів з Трампом 10 вересня. Штаб Трампа відмовляється узгоджувати плани, доки Гарріс офіційно не стане кандидатом від демократів на з'їзді в серпні.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс на зустрічі з Нетаньягу висловила занепокоєння гуманітарною ситуацією в Газі. Вона закликала до створення палестинської держави та укладення угоди про припинення вогню.

Популярні

Новини по темі

Мінфін зменшив прогноз зростання економіки з 4,6% до 3,5%

 • 29010 переглядiв