kitay-zrobiv-propozitsiyi-kompaniyi-apple-schodo-novikh-mozhlivostey-dlya-rozvitku-na-vnutrishnomu-rinku

Китай зробив пропозиції компанії Apple щодо нових можливостей для розвитку на внутрішньому ринку

 • 345609 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Apple може брати участь у розвитку цифрової економіки Китаю. Про це віцепрем'єр-міністр Китаю Дін Дуесян заявив генеральному директору Apple Тіму Куку під час несподіваного візиту Кука до Пекіна, який стався менш ніж через місяць після запуску в Китаї iPhone 15, пише УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

«Китай готовий надати більше можливостей для розвитку в країні підприємств, що фінансуються з-за кордону, включаючи Apple», - сказав віцепрем'єр голові Apple.

Деталі

Кук запевнив, що Apple впевнена в перспективах китайського ринку і готова зміцнювати співпрацю з Китаєм у таких сферах, як високотехнологічне виробництво і цифрова економіка.

Візит Кука відбувся на тлі загострення конкуренції між американським Apple і китайською Huawei на ринку Китаю, який є третім за величиною для Apple, а також посилення Пекіном нагляду за безпекою.

За даними Counterpoint Research, продажі iPhone 15 за перші 17 днів у Китаї впали на 4,5% порівняно з iPhone 14, хоча конкретних цифр компанія не наводить.

У вересні Китай розширив обмеження на використання iPhone державними службовцями, наказавши співробітникам деяких центральних урядових установ припинити використання телефонів Apple на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: WSJ: Китай забороняє використання iPhone держчиновникам на роботі

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Шторм Бабет накрив Шотландію: троє людей загинуло

     • 289063 переглядiв

    У Кривому Розі пролунали вибухи - Вілкул

     • 436391 переглядiв