ukenru
kitay-zaminit-vimogu-plr-testu-na-covid-19-testom-na-antigen-dlya-mandrivnikiv

Китай замінить вимогу ПЛР-тесту на COVID-19 тестом на антиген для мандрівників

 • 1116203 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Міністерство закордонних справ Китаю заявило у вівторок, що всім мандрівникам, які прибувають, потрібно буде пред'явити тільки результати тесту на антиген COVID-19, зробленого протягом 48 годин до посадки на рейс, скасувавши вимогу про проведення ПЛР-тесту, передає УНН.

Деталі

Нині Китай вимагає, щоб ті, хто в'їжджає з деяких країн, проходили ПЛР-тести перед в'їздом до країни, включаючи США, Південну Корею та Японію.

У березні вимоги до тестування вже були пом'якшені для мандрівників з кількох країн, включаючи Сінгапур, Малайзію, Філіппіни, Камбоджу та Нову Зеландію.

Посольство Китаю в Сінгапурі заявило 1 березня, що правила були пом'якшені «відповідно до поточної ситуації з пандемією COVID-19 та для полегшення обміну між людьми».

Додамо

Після трьох років суворих обмежень через COVID-19 у грудні минулого року Китай оголосив про послаблення обмежень у всій країні.

Приблизно через місяць, 8 січня, він скасував карантинні заходи для тих, хто прибуває з-за кордону, вимагаючи від мандрівників пройти ПЛР-тест за 48 годин до вильоту для в'їзду до Китаю.

Українські Національні Новини

Новини Світу