ukenru
katuvannya-vikhovantsiv-reabilitatsiynogo-tsentru-pered-sudom-postanut-dva-vikhovatelya

Катування вихованців реабілітаційного центру: перед судом постануть два вихователя

 • 13755 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох вихователів Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Малиновському районі Одеси , яких підозрюють у невиконанні обов’язків щодо охорони життя та здоров’я вихованців. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

Прокурори прокуратури Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох вихователів Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Малиновському районі Одеси за фактом невиконання професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення (ч. 2 ст. 137 КК України).

Так, за даними слідства, наприкінці липня 2019 року у приміщенні дитячого реабілітаційного центру один із співробітників охоронного агентства, які прибули до Центру за викликом вихователя, знущався та побив двох вихованців.

"Правоохоронці з’ясували, що вихователі закладу у цей час залишили неповнолітніх без нагляду, чим фактично не вжили передбачених дій щодо їх охорони від фізичного та психологічного насильства", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, до суду скеровано справу щодо підозрюваного у катуванні вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Малиновському районі Одеси.

Як повідомляв УНН, правоохоронці почали розслідування інформації щодо порушення прав вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації на Одещині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП