ukenru
kanadka-vidsvyatkuvala-svoye-povnolittya-z-lotereynim-vigrashem-v-1-mln-dol

Канадка відсвяткувала своє повноліття з лотерейним виграшем в 1 млн дол.

 • 8604 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Чарлі Лагард 18-річна канадка виграла 1 млн дол. в лотерею. Про це повідомляє Global News, передає УНН.

Чарлі Лагард живе в канадській провінції Квебек. На початку березня поточного року вона вперше в житті придбала лотерейний квиток. Чарлі вирішила на час "забути" про квиток. Але в День свого народження канадка вирішила, що пора дізнатися про можливий виграш. Квиток, вартістю 4 дол., обернувся виграшем в 1 млн дол.

Так, 18-річна Чарлі відхилила пропозицію лотерейного оператора отримати свій виграш однієї сумою. Вона заявила, що хоче розділити виграш і отримувати по 1 тис. дол на тиждень на протязі свого життя.

Додамо, що юна студентка мріє стати знаменитим фотографом. Чарлі сподівається, що одного разу їй запропонують роботу в National Geographic.

Нагадаємо, в січні цього року мільйонером лотереї "Лото-Забава" став 40-річний водій з Києва Руслан Ходарченко. Він розповів, що лотерейний квиток він купив через брак грошей на життя. Тепер новоспечений мільйонер планує витратити виграні гроші на вищу освіту дочки.

Українські Національні Новини

Новини Світу