ukenru
izrayil-zavdav-udaru-po-gazi-pislya-raketnogo-obstrilu

Ізраїль завдав удару по Газі після ракетного обстрілу

 • 865153 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Ізраїльський літак завдав удару по кількох військових об'єктах у секторі Газа в неділю, через кілька годин після того, як палестинські бойовики випустили ракету на півдні Ізраїлю. Про це інформує The Times of Israel, передає УНН.

Деталі

Ізраїльські військові заявили, що авіаудари були нанесені по об'єкту з виробництва зброї та підземному тунелю, що належить ХАМАСу, угрупованню бойовиків, яке контролює Газу з 2007 року.

Жодне палестинське угруповання не взяло на себе відповідальність за ракету, випущену в суботу ввечері, яка впала на відкритій місцевості біля паркану між Газою та Ізраїлем.

Доповнення

Ізраїль проводить майже щоденні рейди проти палестинців брали участь у плануванні чи участі у нападах на ізраїльтян навесні, внаслідок яких загинуло 19 людей.

Військові кажуть, що рейди призначені для ліквідації мереж бойовиків та запобігання майбутнім атакам, але палестинці кажуть, що вони зміцнюють безстрокову ізраїльську окупацію, яка триває вже 56 років. Внаслідок нещодавньої хвилі палестинських атак на ізраїльські об'єкти загинули ще дев'ятеро людей.

Цього року в ході ізраїльсько-палестинських боїв було вбито понад 140 палестинців. Ізраїльська армія заявляє, що більшість убитих палестинців були бойовиками.

Українські Національні Новини

Новини Світу