izrayil-stverdzhuye-scho-atakuvav-boyovikiv-khamas-u-tunelyakh-gazi

Ізраїль стверджує, що атакував бойовиків ХАМАС у тунелях Гази

 • 46645 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Ізраїль заявив, що його війська атакували бойовиків ХАМАС у великій мережі тунелів під анклавом Газа на тлі активізації наземної операції, інформує УНН.

Цитата

"За останню добу об'єднані сили ЦАХАЛ (Армії оборони Ізраїлю) вразили приблизно 300 цілей, включно з постами протитанкових ракет і ракетними пусковими установками, розташованими під шахтами, а також військовими комплексами всередині підземних тунелів, які належать терористичній організації ХАМАС", - ідеться в заяві ізраїльських військових у X.

Доповнення

Як повідомляє Reuters із посиланням на слова очевидців, у понеділок ізраїльські війська завдали удару по головній дорозі Гази з півночі на південь і атакували місто Газа з двох напрямків. Ізраїль також заявив, що його війська звільнили з полону солдата ХАМАС.

Додамо

Times of Israel повідомляє, що за словами начальника штабу іранської армії Мохаммада Багері, під північною частиною сектора Газа є понад 400 кілометрів тунелів. Через деякі з них можуть проїжджати транспортні засоби та мотоцикли. Деякі з тунелів мають вхід всередину Ізраїлю, стверджує командир.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі