izrayil-perekhodit-do-povnogo-nastupu-scho-vidomo

Ізраїль переходить до повного наступу: що відомо

 • 1391913 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Ізраїль переходить до «повного наступу» на Сектор Газа, оскільки спорадичні сутички з терористами ХАМАС на півдні країни тривають уже четвертий день. Про це пише Times of Israel з посиланням на міністра оборони Ізраїдю Йоав Галлант, передає УНН.

Цитата

«Я зняв усі обмеження, ми (відновили) контроль над територією, і ми переходимо до повного наступу», — цитує ЗМІ слова Галланта.

Додамо

«У вас буде можливість змінити реальність тут. Ви бачили ціну, і ви побачите зміни. ХАМАС хотів змін у Газі, він зміниться на 180 градусів від того, що він думав», – каже Галлант.

«Вони пошкодують про цей момент, Газа ніколи не повернеться до того, що було», — продовжив міністр оборони Ізраїлю.

«Хто б не прийшов обезголовлювати, вбивати жінок, тих, хто пережив Голокост — ми знищимо його всіма силами і без компромісів», — додав Галлант.

Доповнення

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки включно з ракетними ударами з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ завдав серію повітряних ударів по угрупованню ХАМАС. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 10 жовтня у ЦАХАЛ заявили, що ізраїльські військові відновили контроль над кордоном з Газою.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль переходить до повного наступу: що відомо

     • 1391913 переглядiв

    На Сумщині через обстріл росіян загинула дитина – ОВА

     • 384620 переглядiв

    Президент зустрівся із головою Сенату Румунії: деталі

     • 389981 переглядiв