informatsiia-pro-nibyto-udar-po-shtabu-zbroinykh-syl-ukrainy-v-odesi-feik

Інформація про нібито удар по штабу Збройних сил України в Одесі - фейк

 • 22031 переглядiв

У Центрі стратегічних комунікацій наголошують, що внаслідок російського ракетного удару по Одесі загинуло троє мирних жителів, пошкоджено житлові будинки.

Російські ЗМІ росповсюджують інформацію, що нібито у ніч на 1 травня вдарили ракетами по штабу Збройних сил України в Одесі. Насправді окупанти вдарили трьома ракетами "Іскандер-М" по житлових кварталах міста, внаслідок чого загинули три людини. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає УНН.

Як повідомляють росЗМІ, у ніч з 30 квітня на 1 травня росіяни вдарили ракетами по нібито штабу Збройних сил України в Одесі. Проте дана інформація - фейк.

"Правда: російські війська вдарили трьома ракетами "Іскандер-М" по житлових кварталах міста. Внаслідок удару загинули три людини, ушкоджень зазнали житлові, адміністративні будинки, а також медичний та освітній заклад. Цей удар по цивільним мешканцям Одеси – черговий воєнний злочин російської армії", - повідомили в Центрі.

Нагадаємо

Внаслідок ракетного удару по Одесі в ніч на 1 травня були пошкоджені житлові будинки. Також відомо про трьох загиблих та щонайменше трьох поранених.

Популярні

Новини по темі