ukenru
i-ponomarov-investoriv-v-ukrayini-naybilshe-lyakaye-pogane-derzhavne-upravlinnya-a-ne-viyna

І.Пономарьов: інвесторів в Україні найбільше лякає погане державне управління, а не війна

 • 8217 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. На сьогодні іноземних інвесторів в Україні найбільше лякає корупція, погане державне управління, а вже потім війна на Донбасі. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів політик, депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передає УНН.

"Корупція – це дуже серйозний фактор. Також всі говорять, що погане державне управління, незрозуміло, як працювати, говорять що є негативний досвід, що багато хто сюди приходив і потім йшов, тому що не змогли нічого зробити. Про хаос говорять. Війна, це п'яте-шосте-сьоме, про що зазвичай згадує інвестор… Україна екстремальна сама по собі, щоб додатково переживати через війну. А ось тема того, як бути з урядом, з корупцією, чи потрібно давати хабарі і кому, і як там з судами і чи поважають інвесторів - це звучить відразу", - розповів він.

Як повідомляв УНН, депутат російської Думи Ілля Пономарьов вважає, що в Україні вже достатньо органів із залучення інвестицій, тепер необхідно зробити так, щоб вони організовували конкретні угоди, і для цього необхідна робота "в ручному режимі".

Українські Національні Новини

Політика