humanitarna-dopomoha-ditiam-u-khersonskii-oblasti-mizhnarodni-spetsialisty-dopomozhut-u-roboti-z-urazlyvymy-rodynamy

Гуманітарна допомога дітям у Херсоньскій області: міжнародні спеціалісти допоможуть в роботі з уразливими родинами

 • 41805 переглядiв

Херсонська ОВА та спеціалісти з питань захисту дітей (UNICEF) обговорили подальшу співпрацю у напрямку надання допомоги на території області вразливим дітям та їхнім родинам. Також продовжиться матеріально-технічна допомога закладам освіти і створення дитячих просторів для підтримки дітей та їхніх батьків, передає УНН.

Деталі

До Херсона завітала делегація Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні (ООН), яка займається реалізацією проєктів, націлених на захист прав дітей та надання грошової допомоги патронатним та опікунським родинам, прийомним сім’ям. Згідно з офіційною інформацією, зі спеціалістами з питань захисту дітей (UNICEF) зустрівся заступник начальника Херсонської ОВА Ярослав Шанько.

Серед ключових тем обговорення, йшлося про питання захисту дітей в Херсонській області та подальшу співпрацю у цьому напрямку: створення мобільних бригад для роботи із уразливими родинами, проведення лекцій для батьків з метою психосоціальної підтримки, навчання соціальних працівників для якісного надання послуг вразливим дітям та їхнім родинам.

Херсонщина знову під обстрілами: росіяни поранили літнє подружжя24.01.24, 12:49

Також вказується що буде продовжена робота зі створення дитячих просторів для підтримки дітей та їхніх батьків і надання матеріально-технічної допомоги закладам освіти.

Нагадаємо

Верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді, в ході зустрічі з представниками Одеської ОВА, обговорив продовження та посилення допомоги УВКБ ООН людям, що постраждали внаслідок російських обстрілів на Одещині та ВПО.

Також УНН повідомляв, що у Telegram президента України Володимира Зеленського з’явилось відео про те, як проживають повітряну тривогу українські діти.

Ще чотирьох українських дітей вдалось повернути з рф та ТОТ25.01.24, 11:02

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Радбез ООН проведе екстрене засідання щодо Іл-76

     • 29260 переглядiв

    У тимчасово окупованому Бердянську пролунав вибух

     • 27857 переглядiв