hotuiemo-novu-osnovu-dlia-trenuvannia-pidrozdiliv-ukrainskoi-armii-zelenskyi-pro-domovlenosti-z-makronom

Готуємо нову основу для тренування підрозділів української армії: Зеленський про домовленості з Макроном

 • 71654 переглядiв

Україна та Франція готують нову системну основу для тренування підрозділів української армії. Крім того, завдяки перемовинам і зустрічам у Франції маємо нові рішення для української оборони – від Франції та Сполучених Штатів, заявив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський заявив про підготовку нової системної основи для тренування підрозділів української армії до якої долучиться Франція, передає УНН.

"Працюємо... над тим, щоб забезпечити більше резервів нашій армії. Зараз завдяки перемовинам і зустрічам у Франції ми маємо нові рішення для української оборони – від Франції та Сполучених Штатів. Дякую, друзі!" - повдіомив Зеленський.

Франція поставить Україні літаки Mirage 2000 - Макрон06.06.24, 21:50

Крім того, за словами Президента, є прогрес і по артилерії, включно з виробництвом в Україні снарядів калібру 155 - готуємо нову виробничу платформу. Буде також більше можливостей у нашої бойової авіації та РЕБ.

"Дякую Франції та Еммануелю особисто за його ініціативу та підтримку наших пропозицій щодо тренування наших воїнів і забезпечення бригад. Разом ми готуємо нову системну основу для тренування підрозділів української армії", - резюмував Зеленський.

Франція планує навчити 4 500 українських солдатів - Макрон 07.06.24, 21:02

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Завтра в Україні "світло" вимикатимуть з 20:00 до 22:00

 • 39752 переглядiв