harris-trampu-putin-vas-by-ziv-na-obid-navit-ne-zakusuiuchy

Гарріс Трампу: путін вас би з'їв на обід, навіть не закусуючи

 • 28149 переглядiв

Камала Гарріс і Дональд Трамп провели дебати, обговоривши серед інших питань, також війну в Україні. Гарріс заявила, що Трамп "здався б за 24 години", а путін "вже сидів би в Києві", якби Трамп був президентом.

Під час дебатів у ніч на 11 вересня Дональд Трамп звинуватив Камалу Гарріс у невдалих спробах відрадити путіна від масштабного вторгнення в Україну, на що кандидатка від демократів відповіла експрезиденту, що той "здався б за 24 години". Камала Гарріс також зазначила, що в Європі та НАТО "вдячні" США за складання Трампом повноважень президента.

Пише УНН із посиланням на DW.

Кандидат у президенти США від республіканської партії Дональд Трамп і представниця табору демократів Камала Гарріс провели перші теледебати в рамках виборчих перегонів, під час яких було порушено питання про російсько-українську війну.

Трамп звинуватив Гарріс у слабкості представників нинішньої адміністрації Білого дому, оскільки, на думку республіканця, віцепрезидентка США не впоралася з утриманням російського агресора за три дні до повномасштабного вторгнення в Україну.

Однак Камалі Гарріс знайшлося, що відповісти Дональду Трампу.

Вона звинуватила Трампа в тому, що він "здався б за 24 години", а "Путін уже сидів у Києві, поглядаючи на Європу, починаючи з Польщі". "Ви думаєте, що ви дружите з диктатором, але він би вас з'їв на обід, навіть не закушуючи", - сказала кандидат від демократів.

Напередодні виборів у США: невелика перевага Гарріс в опитуваннях починає хитатися, Трамп зрівнявся10.09.24, 17:47

Крім того, чинна віцепрезидентка пояснила, що її опонентові важливо розуміти, "чому наші союзники з Європи і НАТО" вдячні США: "що ви вже не президент", - сказала вона, маючи на увазі Трампа.

Довідково

Насправді Камала Гарріс ніколи не зустрічалася з Путіним особисто. Напередодні початку війни в Україні вона провела переговори з союзниками США, включно з президентом України Володимиром Зеленським, на Мюнхенській конференції з безпеки. Путін на тій конференції не був присутній.

Нагадаємо

УНН передавав, що стартували дебати між Трампом і Гарріс. 

Згідно з опитуванням CNN, 63% зареєстрованих виборців США вважають, що Камала Гарріс виступила краще за Дональда Трампа на дебатах. Результати відображають зміну порівняно з попередніми дебатами Трампа.

Трамп попередив єврейських республіканців: "Ізраїлю не буде", якщо Гарріс переможе на виборах06.09.24, 23:48

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Латвії прибула з візитом до Києва

     • 15568 переглядiв

    У Дрездені обвалився важливий міст через Ельбу

     • 11062 переглядiв

    Президент Литви приїхав до Києва для зустрічі з Зеленським

     • 17444 переглядiв