ukenru
groysman-i-mogerini-okreslili-plani-ukrayinskogo-uryadu-schodo-implementatsiyi-ua-z-yes-na-2018-rik

Гройсман і Могеріні окреслили плани українського уряду щодо імплементації УА з ЄС на 2018 рік

 • 6166 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, що сьогодні обговорили з верховним представником Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні плани України з імплементації угоди про асоціацію з Європейським Союзом на 2018 рік. Про це він сьогодні сказав на спільному брифінгу Федерікою Могеріні, передає кореспондент УНН.

“Сьогодні ми обговорили стан справ щодо імплементації угоди про асоціацію з ЄС. Окреслили плани на 2018 рік”, — сказав Глава уряду.

За словами Прем’єра, говорили і про економічну співпрацю між Україною та ЄС.

“Приємно було відзначити, що експорт української продукції зростає до ЄС. Ми бачимо також кроки щодо підтримки макроекономічної стабільності в країні. І про це свідчить рішення Європейської комісії про макрофінансову допомогу і підтримку Україні, над якою ми будемо працювати”, — зазначив він.

В.Гройсман також зазначив, що в українському парламенті мають бути ухвалені 57 розроблених урядом законопроектів для того, щоб ритмічно виконувати план заходів щодо асоціації з ЄС.

Як повідомляв УНН, 9 березня Європейська комісія офіційно затвердила пропозицію щодо нової програми макрофінансової допомоги для України на суму до 1 млрд євро для підтримки економічної стабілізації та структурних реформ.

Українські Національні Новини

Політика