ukenru
frantsiya-ukrayina-uaf-zaproponuvala-vbolivalnikam-originalnu-alternativu-zirvanomu-matchu

Франція – Україна: УАФ запропонувала вболівальникам оригінальну альтернативу зірваному матчу

 • 11437 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Українська асоціація футболу на своєму YouTube-каналі анонсувала трансляцію матчу кваліфікації Євро-2000 між Францією та Україною, передає УНН із посиланням на YouTube-канал асоціації.

Так, сьогодні, 27 березня, на "Стад де Франс" у передмісті Парижа мав відбутися контрольний матч збірних команд Франції та України. Через пандемію коронавірусу матч було зірвано, однак УАФ вирішила не лишати фанатів "синьо-жовтих" без футбольного видовища.

"27 березня 1999 року на цьому ж славнозвісному "Стад де Франс" збірні Франції та України грали матч кваліфікаційного циклу чемпіонату Європи 2000. У вас є унікальна нагода повернутися на два десятки років назад та пригадати легендарний матч між французами та українцями на вщерть переповненій арені", - анонсують в УАФ.

Тож, фанати матимуть змогу ще раз насолодитися поєдинком між лідерами групи відбору тих часів. Понад двадцять років тому команда Йожефа Сабо з Шевченком, Ребровим і Гусіним у складі протистояла чинним чемпіонам світу.

Трансляція розпочнеться 27 березня, о 20:00 за київським часом.

Українські Національні Новини

Спорт