elektronnykh-povistok-u-rezerv-bez-vidpovidnoho-zakonodavstva-ne-bude-minoborony

Електронних повісток у "Резерв+" без відповідного законодавства не буде - Міноборони

 • 89893 переглядiв

За словами заступника міністра оборони Катерини Чорногоренко, додаток "Резерв+" наразі не має функціоналу для відправки електронних повісток, і такий функціонал не буде розроблений до тих пір, поки не буде ухвалено відповідне законодавство.

У застосунку "Резерв+" немає функціоналу надсиланням електронних повісток. Поки не буде ухвалено відповідне законодавство, такого функціоналу в "Резерв+" розроблятися не буде. Про це в інтерв'ю NV розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передає УНН.

Деталі

"Наразі, згідно з чинним законодавством, поняття електронної повістки не існує. У застосунку "Резерв+" немає такого функціонала. Зі свого боку можу сказати, що робота над електронними повістками у "Резерв+" зараз не здійснюється", - сказала Черногоренко.

Вона наголосила, що поки не буде ухвалено відповідне законодавство, такого функціоналу в "Резерв+" розроблятися не буде.

"Зараз не ведеться робота з такої розробки", - додала Черногоренко.

Нагадаємо

Міністерство оборони України запустило QR-код у додатку "Резерв+", що дозволяє уповноваженим органам перевіряти дійсність електронних військово-облікових документів, які мають таку ж юридичну силу, як і паперові.

Популярні

Умєров і Остін зустрінуться у вівторок у Пентагоні

 • 25287 переглядiв

Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

 • 36210 переглядiв

У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

 • 47240 переглядiв

Новини по темі