elektroenergiyi-dostatno-cherez-negodu-i-vorozhi-obstrili-ye-znestrumlennya-minenergo

Електроенергії достатньо, через негоду і ворожі обстріли є знеструмлення - Міненерго

 • 470379 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Виробленої електроенергії на 30 травня достатньо для покриття потреб споживачів, дефіциту не спостерігається, через негоду знеструмлено десятки населених пунктів у Дніпропетровській та Запорізькій областях, через ворожі обстріли також є знеструмлення по областях, повідомили у Міненерго у Telegram, пише УНН.

Деталі

Як вказали у відомстві, уночі ворог завдав масованого удару БпЛА, зокрема по Київщині - влучань та пошкоджень об'єктів енергетичної інфраструктури не зафіксовано.

Водночас ворог продовжує тероризувати прифронтові та прикордонні території. Внаслідок обстрілів у Донецькій області було знеструмлено 6 населених пунктів, без світла також залишилася частина споживачів у Дніпропетровській, Сумській та Харківській областях, повідомили у міністерстві.

Через попередні обстріли також залишається без світла частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Як повідомляється, є знеструмлення споживачів через негоду. У Запорізькій області з цієї причини без електропостачання 12 населених пунктів, у Дніпропетровській - 31.

За добу вдалося повернути світло для 23,8 тис. споживачів.

"Ситуація з генерацією та споживанням електроенергії стабільна та контрольована. Виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту в системі не спостерігається", - вказали у Міненерго.

Нагадаємо

Під час нічної атаки російських військ знищено у небі над Україною 29 із 31 запущеного ударного дрона типу Shahed.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула тіла ще 79 полеглих захисників

     • 305767 переглядiв