ukenru
dot-znaishov-trokh-novykh-postachalnykiv-produktiv-kharchuvannia-dlia-zsu-zaminiat-firmy-yaki-ne-vykonuvaly-kontrakty

ДОТ знайшов трьох нових постачальників продуктів харчування для ЗСУ: замінять фірми, які не виконували контракти

 • 100280 переглядiв

"Державний оператор тилу" підписав контракти з трьома новими компаніями - ТОВ "Аделін", ТОВ "Охтирський м'ясопродукт" та ТОВ "Торгова компанія "Агропродпром-Сервіс" - на постачання продуктів харчування для Збройних Сил України, замінивши постачальників, які не змогли здійснити поставки.

"Державний оператор тилу" уклав договори з трьома новими компаніями на постачання продуктів харчування для Збройних сил України. Вони замінять фірми, які не впоралися із доставкою продуктів до військових частин. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДОТ.

Зазначається, що протягом двох перших тижнів забезпечення ЗСУ харчуванням було зафіксовано невиконання в повному обсязі постач від двох постачальників: ТОВ "Твій Хліб" та ТОВ "Черкаський м'ясокомбінат"

Відтак Державним оператором тилу за результатами збору комерційних пропозицій укладаються договори з трьома новими постачальниками: ТОВ "Аделін", ТОВ "Охтирка м’ясопродукт" та ТОВ "Торгова компанія "Агропродпром-сервіс".  На раніше законтрактованих постачальників також розподілено додаткові області. Зокрема:

  • ТОВ «Аделін» відтепер приймає заявки по Львівській області. В них досвід постачання харчів до Національної гвардії України;
  • ТОВ «Охтирка м’ясопродукт» забезпечуватиме постачання в Вінницькій області. Раніше здійснювали постачання в Держприкордонслужбу та Міністерство оборони України;
  • Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області перерозподілені на ТОВ «Торгова компанія «Агропродпром-сервіс», яке раніше постачало харчування в Міноборони.
  • ТОВ «Контракт Продрезерв 5» виконує постачання для підрозділів у Донецькій, Дніпропетровській, Київській областях та м. Києві.

ДОТ може відмовитися від послуг ще одного постачальника продуктів харчування для ЗСУ: деталі08.04.24, 15:53 • [views_0]

В ДОТ додали, що ТОВ "Фудгранд" додатково до попередніх зобов'язань включилось в обслуговування Харківської та Чернігівської областей, ТОВ "Буський консервний завод" додатково обслуговує Житомирську область, а ТОВ "Юг Прод Торг" додатково Запорізьку, Черкаську, Кіровоградську області.

Нагадали, що згідно з умовами договорів тим постачальникам, які не виконали умови контрактів, буде нарахована пеня та штрафи.

Додатково

Наприкінці березня розпочалося постачання продуктів для ЗСУ за першими контрактами, які були укладені "Державним оператором тилу" – за перший тиждень до військових частин по всій Україні попрямували 300 вантажівок.

Згодом ДОТ відмовився від послуг одного із постачальників продуктів харчування для ЗСУ за новими контрактами через незадовільне виконання взятих на себе зобов’язань. Мова йде про "Черкаський м’ясокомбінат", який за перший тиждень завіз до військових частин лише 25% від необхідного обсягу продуктів. Області, в яких зафіксований низький рівень виконання замовлень були розподілені між іншими постачальниками.

Хліб і хлібобулочні вироби для ЗСУ більше ніж на 450 мільйонів гривень – ДОТ уклав прямі контракти з 8 виробниками15.04.24, 14:55 • [views_0]