do-ukrainy-prybuv-zastupnyk-hlavy-minfinu-ssha-hovorytyme-pro-posylennia-sanktsii-ta-vykorystannia-zamorozhenykh-aktyviv-rf

До України прибув заступник глави Мінфіну США: говоритиме про посилення санкції та використання заморожених активів рф

 • 44483 переглядiв

Заступник міністра фінансів США Воллі Адейемо прибув до Києва, щоб обговорити з українськими офіційними особами посилення санкцій проти росії і використання заморожених російських активів.

Сьогодні, 29 травня, до Києва з робочим візитом прибув заступник міністра фінансів США Воллі Адейемо. З українськими посадовцями він обговорить кроки для посилення санкцій проти рф та отримання прибутку від заморожених російських активів.  Про це повідомило посольство США в Україні, передає УНН.

Ми раді вітати заступника міністра фінансів США Воллі Адейємо в Києві, де він зустрінеться з високопосадовцями, щоб обговорити підтримку України з боку США, наші наступні кроки щодо посилення санкцій та зусилля, спрямовані на отримання прибутку від заморожених російських активів

- йдеться у повідомленні у Facebook.


23 травня міністр фінансів США Джанет Єллен закликала міністрів G7 на зустрічі в Італії працювати над "амбітнішими варіантами" використання заморожених російських активів для допомоги Україні. 

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Усик - Ф'юрі: стала відома дата реваншу

 • 17291 переглядiв

Суд поновив Фаріон на посаді у "Львівській політехніці"

 • 16090 переглядiв