dnipropetrovshchyna-rosiiany-atakuvaly-nikopolskyi-raion-z-artylerii-y-droniv-ta-zavdaly-raketnoho-udaru-po-dnipru

Дніпропетровщина: росіяни атакували Нікопольський район з артилерії й дронів, та завдали ракетного удару по Дніпру

 • 26322 переглядiв

Російські військові обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області з артилерії та безпілотників-камікадзе, пошкодивши цивільну інфраструктуру, але обійшлося без жертв.

Російські військові обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини з артилерії та дронами-камікадзе. Минулось без жертв, однак є руйнування цивільної інфраструктури. Про ситуацію в регіоні впродовж четверга повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Сьогодні російська армія знову била по Нікопольщині. По райцентру – з артилерії. Таку саму зброю застосувала і проти Марганецької громади. А до того ще й спрямувала туди дрони камікадзе.

– написав Лисак.

Деталі

За даними очільника ОВА усі обстріли минулись без загиблих та постраждалих. Однак, ворожими снарядами пошкоджені три приватні будинки в районі.

Крім того, за уточненою інформацією, через вранішній ракетний удар у Дніпрі також є пошкодження житлових будинків. Зазначається, що зрешечені три дво- та п’ятиповерхівки, де жили містяни.

Руйнування зафіксували й у місцевому дитсадку й адміністративній будівлі.

У Дніпрі через ранкову атаку понівечені ще й складські та виробничі будівлі.

На Дніпропетровщині збили дві ракети, але є прильоти у Дніпровському районі, пошкоджено інфраструктуру - ОВА15.02.24, 09:28

Нагадаємо

Сьогодні вранці російські війська атакували об'єкти цивільної інфраструктури у Дніпропетровській області. Про це повідомив у четвер голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі