dnipropetrovschina-okupanti-sim-raziv-vdarili-po-nikopolskomu-rayonu-i-trichi-po-krivorizkomu

Дніпропетровщина: окупанти сім разів вдарили по Нікопольському району і тричі по Криворізькому

 • 112913 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Російська армія сім разів вдарила по Нікопольському району і тричі по Криворізькому. У Нікополі без світла залишилося майже 5 000 родин. Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, інформує УНН.

Деталі

У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих. У сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії.

У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу.

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував понад 20 снарядів з "Градів" та важкої артилерії. Є пошкодження житла.

По Криворізькому району окупанти стріляли з "Ураганів" та ствольної артилерії. Поцілили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування. Без постраждалих.

Нагадаємо 

Російські війська чотири рази обстріляли з "Ураганів" Зеленодольську громаду Дніпропетровської області – поранення дістала 63-річна жінка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Тенісистка Снігур пробилася до основної сітки US Open

     • 153246 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 27 серпня

     • 122482 переглядiв