Порівняно з минулим роком, деякі інгредієнти для приготування традиційної великодньої паски зросли у вартості. Найбільший стрибок показали такі продукти, як яйця, вершкове масло та пшеничне борошно. Про це УНН повідомляє з посиланням на Державну службу статистики України.
Деталі
Державна служба статистики України проаналізувала зміни цін за рік на основні інгредієнти для приготування традиційної великодньої паски (березень 2025 до березня 2024).
Продукти, які подешевшали:
· сіль на 6,2%;
· сухофрукти на 0,5%.
Продукти, які подорожчали:
· соняшникова олія на 35,4%
· цукор на 7,2%;
· яйця на 44,7%;
· масло вершкове на 31,9%;
· молоко на 19,5%;
· борошно пшеничне на 32,5%;
· апельсин на 18,9%.
Як приготувати смачну паску: три рецепти на будь-який смак15.04.25, 09:00 • [views_101670]
Доповнення
Український клуб аграрного бізнесу повідомляв на початку квітня, що вартість великого Великоднього кошика у 2025 році зросте на 17%, тобто до 1 185 грн.
Дієтологи пояснили, як виходити з посту без шкоди для здоров'я14.04.25, 12:52 • [views_199728]
• 7238 переглядiв
• 3564 переглядiв
• 14706 переглядiв
• 26995 переглядiв
• 98493 переглядiв
• 8155 переглядiв
• 86712 переглядiв
• 42405 переглядiв
• 10115 переглядiв
• 7796 переглядiв
