danilov-rozpoviv-pro-golovnu-metu-tak-zvanikh-viboriv-na-tot

Данілов розповів про головну мету так званих "виборів" на ТОТ

 • 765950 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов на своїй сторінці в соцмережі X (колишній Twitter), зазначив, що головною метою так званих виборів, що наразі проводяться на тимчасово загарбаних росіянами територіях, є налагодження насильницької мобілізації, передає УНН.

Цитата

"Одне з основних завдань, яке вирішує російська влада проведенням так званого «единого дня голосования», – це введення тимчасово окупованих територій до правового поля рф з метою розбудови мобілізаційної інфраструктури, примушення до прийняття російського громадянства і підготовка «нових громадян рф» до насильницького призову до росармії", - зазначив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я не мав на думці імперіалізм. Я говорив про культуру”: Папа Римський пояснив, що мав на увазі під час розмови з російськими католиками

"Діяльність руху опору, виїзд з окупованих територій, знищення окупаційних адміністративних центрів і колаборантів і, найголовніше, звільнення української землі Силами оборони України – комплексні заходи руйнації планів насильницької русифікації, яка вже була в українській історії, починаючи з петра І і єкатерини ІІ. Шкода, що дехто про це забув", - зауважив Данілов.

Доповнення

В британській розвідці зазначають, що партія «єдина росія», найімовірніше, отримає більшість місць у спробі забезпечити контроль та вплив кремля на окуповані регіони. Центр національного спротиву повідомляє, що результати так званих "виборів", які наразі тривають в тимчасово загарбаних росіянами територіях, окупанти вже підготували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На псевдовибори на Запоріжжі росія відправляє "балотуватись" людей з дагестану та сибіру - Федоров

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов розповів про головну мету так званих "виборів" на ТОТ

     • 765950 переглядiв

    Сили оборони мають успіхи на Кліщіївському напрямку - речник

     • 296285 переглядiв

    Рада підтримала звільнення Піщанської з посади голови АМКУ

     • 359701 переглядiв

    Окупанти вдарили по Херсонщині. Є постраждалі

     • 348290 переглядiв